For Honor, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 14.02.2017
For Honor, disponibil acum

Ubisoft a anunţat disponibilitatea imediată a jocului For Honor, titlul de acţiune in care armatele de cavaleri, vikingi şi samurai se luptă pentru supremaţie. Cu această ocazie, Ubisoft a oferit două trailere noi pentru joc, pe care le puteţi urmări mai jos.

For Honor spune povestea triburilor de cavaleri, vikingi şi samurai, ce trebuie să lupte pentru a supravieţui în faţa ameninţării venite din partea trupelor Blackstone Legions şi a conducătorului acestora, nemilosul Apollyon. Jucătorii au posibilitatea de a întruchipa războinici cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare dintre aceştia având propriile arme, echipamente şi abilităţi.

For Honor oferă un Story Mode single player, precum şi o componentă multiplayer ce include cinci moduri de joc şi 12 clase de eroi jucabile.

For Honor este disponibil în magazinele de profil din România, în format fizic, pentru PlayStation 4 şi Xbox One, la preţuri ce pornesc de la 259,90 lei. Alternativ, jocul poate fi achiziţionat şi în format digital, pentru PC prin Steam sau Uplay (59,99€), pentru PlayStation 4 prin PlayStation Store (cu preţuri pornind de la 299,90 lei) şi prin Xbox Games Store pentru Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News