For Honor primeşte trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 19.01.2017
For Honor primeşte trailere noi

Ubisoft a lansat nu mai puţin de trei trailere noi pentru For Honor, fiecare dintre ele dedicate uneia dintre clasele de războinici din total de 12 pe care le vom putea întruchipa în joc: Nobushi (samurai), Valkyrie (vikingi) şi Lawbringer (cavaleri). Le puteţi urmări în cadrul acestui articol.

For Honor va spune povestea triburilor de cavaleri, vikingi şi samurai, ce trebuie să lupte pentru a supravieţui în faţa ameninţării venite din partea trupelor Blackstone Legions şi a conducătorului acestora, nemilosul Apollyon. Jucătorii vor avea posibilitatea de a întruchipa războinici cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare dintre aceştia având propriile arme, echipamente şi abilităţi.

For Honor va beneficia de o sesiune de testare closed beta ce se va desfăşura în intervalul 26 – 29 ianuarie 2017. Concomintent cu startul sesiunii de testare beta, Ubisoft va lansa şi War of the Factions, un event special care va monitoriza activitatea multiplayer din beta, cei mai buni jucători din beta, precum şi tabăra câştigătoare urmând să primească recompense în momentul apariţiei versiunii finale a jocului. Jucătorii se pot înscrie în beta-ul For Honor aici: https://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/register/index.aspx.

For Honor este realizat de studioul Ubisoft Montreal şi va fi lansat pe 14 februarie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News