For Honor – Samurai Warrior Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 16.09.2015
For Honor – Samurai Warrior Trailer

For Honor a fost unul dintre titlurile-supriză prezentate de Ubisoft în premieră la E3 2015, fiind descris drept un joc multiplayer de lupte corp la corp, în care acţiunea are loc în Evul Mediu şi jucătorii au posibilitatea de a întruchipa războinicii acelor vremuri: cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare dintre aceştia având propriile arme, echipamente şi abilităţi.

Iată că la Tokyo Game Show 2015 a fost dezvăluit eroul Oni, reprezentantul de seama al facţiunii The Chosen (Samuraii). Acesta poartă o armură din lemn şi piele şi se foloseşte în bătălie de o sabie japoneză Katana. În situaţiile limită îşi poate otrăvi lama sabiei, poate apela la un kunai (Scorpion din Mortal Kombat vă zice ceva?) sau poate invoca un Arrow Storm.

For Honor va avea la bază sistemul de luptă denumit “Art of Battle”, prin intermediul căruia jucătorilor li se va oferi controlul exact al armelor cu care sunt echipaţi luptătorii. Confruntările multiplayer se vor desfăşura între maximum opt jucători umani, acompaniaţi în luptă de o sumedenie de forţe aliate controlate de AI-ul jocului.

For Honor este construit de echipa de la Ubisoft Montreal pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, folosind motorul grafic AnvilNext (acelaşi din spatele seriei Assassin’s Creed). Nu există încă o dată de lansare confirmată pentru For Honor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News