For Honor – trailer nou şi beta la sfârşitul lunii

Autor: Cosmin Aionita | 11.01.2017
For Honor - trailer nou şi beta la sfârşitul lunii

Ubisoft revine cu detalii noi despre sesiunea de testare closed beta de care va beneficia jocul For Honor: aceasta se va desfăşura în intervalul 26 – 29 ianuarie 2017 şi va avea loc atât pe PC, cât şi pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru For Honor, pe care îl puteţi viziona în continuare.

Concomintent cu startul sesiunii de testare beta, Ubisoft va lansa şi War of the Factions, un event special care va monitoriza activitatea multiplayer din beta, cei mai buni jucători din beta, precum şi tabăra câştigătoare urmând să primească recompense în momentul apariţiei versiunii finale a jocului. Jucătorii se pot înscrie în beta-ul For Honor aici: https://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/register/index.aspx.

For Honor va spune povestea triburilor de cavaleri, vikingi şi samurai, ce trebuie să lupte pentru a supravieţui în faţa ameninţării venite din partea trupelor Blackstone Legions şi a conducătorului acestora, nemilosul Apollyon. Jucătorii vor avea posibilitatea de a întruchipa războinici cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare dintre aceştia având propriile arme, echipamente şi abilităţi.

For Honor este realizat de studioul Ubisoft Montreal şi va fi lansat pe 14 februarie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

For Honor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News