For Honor – trailere şi imagini noi, beta în ianuarie 2017

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2016
For Honor - trailere şi imagini noi, beta în ianuarie 2017

Ubisoft a dezvăluit că jocul For Honor va beneficia de o sesiune de testare closed beta chiar la începutul anului viitor, în ianuarie 2017, când jucătorii vor avea din nou ocazia să se aventureze în războiul dintre vikingi, samurai şi cavaleri. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru For Honor, pe care îl puteţi viziona în continuare.

În For Honor, jucătorii vor putea intra în pielea a 12 eroi, împărţiţi în cele trei tabere amintite mai devreme. Având în vedere ca beta-ul se apropie cu paşi repezi, Ubisoft a dezvăluit, prin intermediul trailerelor de mai jos, încă trei dintre aceste clase de eroi: Samurai Shugoki, Viking Warlord (ambii Heavy) şi Knight Peacekeeper (Assassin).

Concomintent cu startul sesiunii de testare beta, Ubisoft va lansa şi War of the Factions, un event special care va monitoriza activitatea multiplayer din beta, cei mai buni jucători din beta, precum şi tabăra câştigătoare urmând să primească recompense în momentul apariţiei versiunii finale a jocului. Jucătorii se pot înscrie în beta-ul For Honor aici: https://forhonor.ubisoft.com/game/en-GB/register/index.aspx.

For Honor este realizat de studioul Ubisoft Montreal şi va fi lansat pe 14 februarie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

For Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

Urmărește Go4Games.ro pe Google News