For Honor va avea o campanie single player!

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2016
For Honor va avea o campanie single player!

For Honor, unul dintre titlurile-supriză prezentate de Ubisoft în premieră la E3 2015, a fost descris drept un joc multiplayer de lupte corp la corp, în care acţiunea are loc în Evul Mediu şi jucătorii au posibilitatea de a întruchipa războinicii acelor vremuri: cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare dintre aceştia având propriile arme, echipamente şi abilităţi.

Totuşi, deşi până în acest moment nu a fost prezentat decât sub forma unui joc multiplayer, For Honor va beneficia şi de o campanie single player. Declaraţia a fost facută de Stephane Cardin, producer-ul jocului, într-un interviu pentru canalul de YouTube al Ubisoft, pe care îl puteţi urmări în continuare.

De asemenea, interviul lasă de înţeles că următoarea clasă de personaje din For Honor ce va fi dezvăluită vor fi vikinginii. Primul personaj dezvăluit a fost Oni, reprezentantul de seamă al facţiunii The Chosen (Samuraii). Acesta poartă o armură din lemn şi piele şi se foloseşte în bătălie de o sabie japoneză Katana. În situaţiile limită îşi poate otrăvi lama sabiei, poate apela la un kunai sau poate invoca un Arrow Storm.

For Honor va avea la bază sistemul de luptă denumit “Art of Battle”, prin intermediul căruia jucătorilor li se va oferi controlul exact al armelor cu care sunt echipaţi luptătorii. Confruntările multiplayer se vor desfăşura între maximum opt jucători umani, acompaniaţi în luptă de o sumedenie de forţe aliate controlate de AI-ul jocului.

For Honor este realizat de studioul Ubisoft Montreal pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC cu ajutorul motorul grafic AnvilNext (acelaşi din spatele seriei Assassin’s Creed).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News