Fort Triumph, disponibil acum prin Steam Early Access

Autor: Cosmin Aionita | 30.04.2018
Fort Triumph, disponibil acum prin Steam Early Access

Incubatorul Carbon anunţă lansarea celui mai nou titlu din portofoliu: Fort Triumph. Jocul, realizat de către studioul Cookie Byte Entertainment, este disponibil în Steam Early Access (pentru Windows PC, Linux şi Mac).

Fort Triumph este un joc de tip tactical RPG ce pune accentul pe interacţiunile jucătorului cu mediul înconjurător. Utilizatorul controlează o echipă formată din eroi hotărâţi să schimbe lumea, pas cu pas. În această călătorie, aceştia vor explora, vor descoperi secrete străvechi şi vor înfrunta inamici, luptele fiind abordate într-un sistem turn-based.

În Fort Triumph, fiecare cutie şi fiecare copac poate reprezenta o potenţială armă în mâna unor tacticieni experimentaţi: pentru a învinge, jucătorul va trebui să ardă, să îngheţe, să rostogolească, să lovească sau chiar să distrugă în întregime decorul la momentul potrivit.

Campania Early Access a Fort Triumph va oferi posibilitatea comunităţii să ia decizii capabile să influenţeze etapele viitoare de realizare a jocului. Acesta se află în curs de dezvoltare şi va fi actualizat în mod constant. Fort Triumph promite şi un sistem complex de avansare în nivel a eroilor, precum şi misiuni neliniare.

Fort Triumph este dezvoltat de studioul Cookie Byte Entertainment. Echipa a petrecut aproape trei ani cu acest joc, proiectul fiind început de trei prieteni, care au lucrat împreună de acasă. Între timp, aceştia au întemeiat un mic studio format din programatori, artişti şi scenarişti care lucrează într-un birou localizat în inima Tel Avivului. Fort Triumph a fost prezentat în cadrul secţiunii Indie MegaBooth a GDC în martie 2016 şi la PAX West în septembrie 2016 şi 2017. În aprilie 2017, după un parcurs reuşit în programul Steam Greenlight, echipa a lansat o campanie de succes pe Kickstarter, strângând o finanţare de 78 500 dolari din partea a 1400 de susţinători.

Fort TriumphFort Triumph

Fort TriumphFort Triumph

Urmărește Go4Games.ro pe Google News