Fox n Forests, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2018
Fox n Forests, disponibil acum

Publisher-ul EuroVideo si studioul Bonus Level Entertainment au confirmat că platformer-ul retro Fox n Forests este disponibil acum, atât în versiuni pentru PC, Mac şi Linux (via Steam), cât şi în ediţii pentru consolele PlayStation 4 şi Nintendo Switch. Jocul va sosi şi pe Xbox One în câteva săptămâni. Cu această ocazie, a fost publicat şi un trailer nou, pe care îl puteţi viziona mai jos.

Avem de-a face cu un joc inspirat de epoca de aur a platformelor 16bit, prezentarea grafică fiind realizată în cel mai pur stil retro. Jucătorii pot intra în pielea vulpoiului Rick, a cărui arbaletă magică îi conferă putearea de a schimba între cele patru anotimpuri după cum doreşte. Această opţiune joacă un rol crucial în rezolvarea puzzle-urilor din joc, anumite structuri şi inamici îngheţând iarna, în timp ce, toamna, îşi fac apariţia frunze căzătoare, pe care Rick le poate folosi drept platforme. Jocul promite numeroase astfel de puzzle-uri, precum şi confruntări împotriva unor boşi imenşi, dar şi o poveste care va dezlega misterul unui al cincilea anotimp.

Fox n Forests este disponibil acum în versiuni pentru PC (Windows şi Linux), Mac, PlayStation 4 şi Nintendo Switch, o ediţie pentru Xbox One urmând să fie lansată, de asemenea, în curând.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News