„Free Guy”: Ryan Reynolds a spus care a fost jocul lui preferat

Autor: Adrian Popa | 15.09.2021
„Free Guy”: Ryan Reynolds a spus care a fost jocul lui preferat
Foto: Profimedia Images

Ryan Reynolds, care a jucat rolul principal în filmul „Free Guy”, a dezvăluit care a fost jocul lui video preferat în copilărie.

Actorul a spus că a avut o pasiune aparte pentru „Punch Out!!” (inițial „Mike Tyson’s Punch Out!!”). „Obișnuiam să spunem ‘înapoi în luptă, înapoi în luptă’ de fiecare dată. Am trei frați mai mari”, a spus Reynolds.

Jocul pentru NES a fost dezvoltat de Nintendo în 1987. Mulți critici consideră că „Punch Out!!” este unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile.

Anul 1987 a fost unul bun pentru industria jocurilor video. „The Legend of Zelda” debuta în afara Japoniei, iar în anul respectiv au apărut titluri noi, devenite ulterior extrem de populare, precum „Final Fantasy”, „Metal Gear” sau „Street Fighter”.

Revenind la „Free Guy”, filmul spune povestea lui Guy, un casier bancar, care duce o viață banală până când realizează că trăiește într-un joc video și tot universul îi este dat peste cap.

Ryan Reynolds este un actor canadian care a mai jucat în filme precum „Deadpool”, „National Lampoon’s Van Wilder” sau „Buried”.

Sursa: The Quint

CITEȘTE ȘI:

10 celebrități și jocurile lor preferate. Marea pasiune a lui Henry Cavill nu e „The Witcher”

De ascultat pe repeat: Cinci jocuri video cu muzică excelentă

Urmărește Go4Games.ro pe Google News