FRF a decis: România va avea echipă naţională de FIFA 19

Autor: Cosmin Aionita | 16.11.2018
FRF a decis: România va avea echipă naţională de FIFA 19

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că organizează, în cadrul Bucharest Gaming Week 2018 (8 – 9 decembrie), un turneu special de FIFA 19, în cadrul căruia se vor înfrunta cei mai buni jucători din ţară. Mai mult de atât, ocupanţii primelor patru locuri din acest turneu vor fi selecţionaţi în Echipa Naţională de FIFA a României, pe care FRF are de gând să o înscrie în competiţii internationale.

Astfel, pasionaţii de FIFA care doresc să participe se pot înscrie în etapa online a Turneul Naţional de FIFA urmând acest link. Această fază preliminară va oferi cei 16 participanţi la evenimentul organizat în perioada 8 – 9 decembrie la Romexpo. Organizatorii promit numeroase premii pentru cei prezenţi la eveniment şi posibilitatea de a viziona mai multe partide demonstrative de fotbal virtual.

Tot la Bucharest Gaming Week, ESL (Electronic Sports League) aduce primul Counter-Strike: Global Offensive Invitational, care pune la bătaie premii în valoare totală de 50 000 euro, precum şi competiţia SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive. Ambele vor avea loc în cadrul evenimentului central de la Romexpo, desfăşurat în weekendul 8 – 9 decembrie, între orele 10:00 – 20:00.

Un alt turneu important ce se va desfăşura în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week de la Romexpo este PUBG România PRO League Sezonul 2, cu 16 echipe româneşti ce vor concura în ceea ce organizatorii numesc cea mai mare competiţie de Players Unknown’s Battlegrounds din România. Astfel, cei care doresc să se dueleze pe cea mai mare scenă de PUBG eSports la nivel naţional se vor putea înscrie aici, începând cu 19 noiembrie.

Mai multe activităţi vor fi anunţate în curând, iar programul complet al evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluit pe site-ul www.bucharestgamingweek.ro.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News