Gaming Marathon se întoarce sâmbătă, 8 iunie 2024

Autor: Cosmin Aionita | 07.06.2024
Gaming Marathon se întoarce sâmbătă, 8 iunie 2024
Foto: Gaming Marathon

Peste 300.000 de participanți sunt așteptați sâmbătă, 8 iunie 2024, la Gaming Marathon, cel mai mare festival online, din România, dedicat jocurilor video din această vară.

Gaming Marathon se adresează diferitelor generații ce pornesc într-o aventură de gaming extraordinară și leagă prietenii cu ajutorul jocurilor video. Gaming Marathon dă startul sesiunilor de gaming cu multe suprize și premii pe 8 iunie, de la ora 10:00, pe www.gaming-marathon.ro.

Este cel mai mare festival de gaming al lunii, în Europa. Și, cu siguranță, marchează începutul verii festivaliere din România. Privim fiecare YouTuber ca pe un artist. Fiecare canal de YouTube ca pe o scenă. Avem 26 de artiști, deci 26 de scene la Gaming Marathon-ul din iunie.

– Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.

Pe parcursul evenimentului, gamerii din toată țara se vor putea înscrie online în turneele de Fortnite, Counter-Strike, Brawl Stars, FC 24, Minecraft, Valorant, GTA și multe alte jocuri organizate de unii din cei mai iubiți streameri din România, la care pot câștiga o multitudine de premii.

În plus, streamerii vor chema tânăra generație să se implice în viața socială prin vot, dar și prin alte instrumente de implicare civică. Aceștia vor testa două jocuri gratuite pentru telefoanele mobile create de studenți români, Demostate și Vote It, care creează universuri interactive care permit jucătorilor să exploreze valorile democrației într-un mod relaxant și accesibil.

În line-up-ul Gaming Marathon se regăsesc xSlayder, Theo Zeciu, Reddysh, Mitzuu, iSilent, Bobospider, Mădălin și mulți alții.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet și programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Gaming Marathon
Foto: Gaming Marathon

Sursa: Gaming Marathon

Urmărește Go4Games.ro pe Google News