GeForce Now: cinci jocuri noi, DLSS 3 în Hitman și Marvel’s Midnight Suns

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2023
GeForce Now: cinci jocuri noi, DLSS 3 în Hitman și Marvel’s Midnight Suns
Foto: NVIDIA

Săptămâna aceasta continuă extinderea serverelor RTX 4080 pentru abonamentele Ultimate la GeForce Now, fiind aproape completă pentru zona centrului de date din Londra; în același timp, DLSS 3, disponibil cu abonamentul Ultimate, promite un spor de performanță în HITMAN World of Assassination și Marvel’s Midnight Suns în cloud, pentru a rivaliza cu rezoluțiile native.

Tehnologia NVIDIA DLSS 3 este disponibilă în cloud datorită arhitecturii Ada Lovelace, care accelerează performanța prin generarea de cadre suplimentare cu ajutorul AI-ului. Integrarea DLSS 3 include și NVIDIA Reflex, care reduce latența sistemului pentru toți utilizatorii de GeForce Now, crescând responsivitatea jocurilor.

Spre exemplu, HITMAN 3 de la IO Interactive, acum numit HITMAN World of Assassination, include conținutul din HITMAN 1, HITMAN 2 și HITMAN 3 și poate fi jucat din cloud în rezoluție 4K cu Ray Tracing și setări maxime, cu suport integrat pentru DLSS 3. Abonații Ultimate se pot bucura și de reflexii și umbre ray-traced în timp ce se joacă cu legendarul Agent 47.

De asemenea, Marvel’s Midnight Suns jocul de strategie de la creatorii seriei XCOM, primește suport DLSS 3 odată cu primul update de conținut – The Good, The Bad, and the Undead – care îl adaugă pe și pe Deadpool. Abonații Ultimate pot experimenta aceste jocuri și multe altele în rezoluție 4K cu 120fps sau se pot bucura de streaming ultrawide, cu rezoluții de până la 3840×1600, la 120fps.

De asemenea, cinci jocuri noi se alătură bibliotecii GeForce Now în această săptămână:

  • Watch Dogs: Legion (Steam)
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint (Steam)
  • Cygnus Enterprises (Steam)
  • Rain World (Steam)
  • The Eternal Cylinder (Steam)
GeForce Now DLSS
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News