GeForce Now se pregătește de Genshin Impact, jocuri noi și 120fps pe mai multe dispozitive

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2022
GeForce Now se pregătește de Genshin Impact, jocuri noi și 120fps pe mai multe dispozitive
Foto: NVIDIA

Odată cu sosirea celui mai recent update pentru GeForce Now, începând cu 23 iunie 2022, după un beta limitat, toți abonații vor putea juca popularul RPG open-world Genshin Impact prin intermediul serviciului de cloud streaming de la NVIDIA.

Astfel, utilizatorii GeForce Now se vor putea aventura în vasta lume a jocului folosind orice dispozitiv. Mai mult, abonații RTX 3080 beneficiază și de streaming în rezoluție 4K, la 60 de cadre pe secundă, prin aplicațiile de PC și Mac (jocul va fi disponibil doar pe PC, Mac și Chromebook la lansare).

De asemenea, săptămâna aceasta, aplicațiile de PC și Mac primesc un update la versiunea 2.0.41, care aduce o funcție mult cerută: suport pentru copy-paste din clipbloard în timpul sesiunii de streaming. În același timp, va deveni disponibil streaming-ul la 120fps vine pe toate dispozitivele mobile Android care au ecrane cu rate de refresh de 120Hz. Suportul pentru dispozitive mobile va sosi progresiv în cursul următoarei săptămâni, iar experiența de utilizare poate varia în funcție de model.

NVIDIA GeForce Now
Foto: NVIDIA

Nu în ultimul rând, utilizatorii GeForce Now primesc șase titluri noi, printre care Chivalry 2 și Starship Troopers: Terran Command:

  • Chivalry 2 (Steam)
  • Starship Troopers – Terran Command (Steam și Epic Games Store)
  • Builder Simulator (Steam)
  • Supraland (gratuit pe Epic Games Store)
  • The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (Steam)
  • POSTAL: Brain Damaged (Steam)
GeForce Now Genshin Impact
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News