Genesis, la cea de-a 10-a aniversare: brandul de periferice de gaming își dezvăluie noua identitate vizuală

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2021
Genesis, la cea de-a 10-a aniversare: brandul de periferice de gaming își dezvăluie noua identitate vizuală
Foto: Genesis

Genesis sărbătoreste cea de-a zecea aniversare a brand-ului și dezvăluie noua identitate vizuală. Logo-ul Genesis a fost actualizat și este rezultatul a doi ani de muncă și consultare cu comunitatea de gaming. Noul logo va apărea pe produsele brand-ului foarte curând.

Fondat în 2011, Genesis oferă produse dedicate gaming-ului menite să răspundă cel mai bine schimbărilor și nevoilor gamerilor. Ca element inedit, denumirea produselor Genesis se inspiră din tabelul periodic al elementelor: Holm, Radon, Xenon, Argon etc.

Un nou logo, realizat pe baza sugestiilor venite din partea fanilor

În urmă cu doi ani a început procesul de rebranding care urmărea să surprindă schimbările ce au loc în cadrul Genesis și să redefinească identitatea brand-ului. În cadrul procesului de rebranding a fost implicată și comunitatea de gameri, care a avut ocazia să contribuie cu feedback. Astfel, a luat naștere noul logo Genesis.

Genesis
Foto: Genesis

Dominik Piętka, Chief Marketing Officer al Genesis, a declarat:

Este un eveniment deosebit pentru noi, finalizăm acest rebranding al portofoliului nostru de produse dedicate gaming-ului. Genesis este pe piață de 10 ani, iar comunitatea de gameri care s-a adunat în jurul brand-ului a contribuit enorm la succesul nostru. Suntem foarte recunoscători utilizatorilor noștri pentru încrederea acordată, iar această nouă identitate vizuală este menită să se alinieze cu cine suntem astăzi și cu cine vom fi în viitor.

Cu ocazia aniversării, Genesis a pregătit o serie limitată de produse, care vor fi lansate treptat. De asemenea, Genesis va prezenta mai multe game de produse în curând.

Restul produselor din portofoliu vor fi, la rândul lor, supuse unui proces de rebranding. Pentru mai multe informații legate de rebranding accesați această secțiune a site-ului oficial Genesis.

Genesis
Foto: Genesis

Sursa: Genesis

Urmărește Go4Games.ro pe Google News