Geralt va fi interpretat de Henry Cavill în serialul The Witcher

Autor: Cosmin Aionita | 05.09.2018
Geralt va fi interpretat de Henry Cavill în serialul The Witcher

Ştiam din primăvara anului trecut faptul că Netflix a achiziţionat drepturile pentru a realiza un serial de tip dramă bazat pe seria de romane The Witcher, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Deşi iniţial compania anunţase o serie de nume ale celor care urmau să se ocupe de bunul mers al acestui serial, se pare că planurile s-au mai schimbat, Netflix venind cu un update în acest sens.

Astfel, cel mai important, rolul personajului principal – Geralt of Rivia – va fi interpretat de nimeni altul decât actorul Henry Cavill, cea mai recentă “încarnare” a lui Superman din filmele DC (Man of Steel, Batman vs. Superman, Justice League). Producătorul executiv va fi Lauren Schmidt Hissrich (Marvel’s Daredevil, Marvel’s The Defenders, Umbrella Academy), în timp ce de regie se vor ocupa Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones), Alex Garcia Lopez (Marvel’s Luke Cage, Utopia) şi Charlotte Brändström (Outlander, Counterpart, Disparue).

Henry Cavill

Serialul The Witcher va fi compus din opt episoade, Sakharov urmând să se afle la cârma a patru dintre acestea (printre care şi cel de debut), Garcia Lopez si Brändström urmând să-şi împartă scaunul regizoral pentru restul de episoade (câte două pentru fiecare).

Seria The Witcher include nu mai puţin de opt romane şi colecţii de nuvele, traduse în peste 20 de limbi, de pe urma cărora s-a născut deja celebra trilogie de jocuri RPG a celor de la CD Projekt.

Henry CavillHenry Cavill

(ambele imagini de mai sus sunt realizate de fani şi nu reprezintă materiale promoţionale oficiale ale serialului produs de Netflix)

Urmărește Go4Games.ro pe Google News