Get Even, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 23.06.2017
Get Even, disponibil acum

Bandai Namco Entertainment, împreună cu studioul The Farm 51, anunţă disponibilitatea, începând de astăzi, a jocului Get Even pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Lansarea este marcată şi cu ajutorul unui nou trailer, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Conceput drept un thriller psihologic, Get Even îşi propune să ofere o experienţă inedită graţie gameplay-ului, ce se doreşte a fi inovator, dar şi scenariului scris de Iain Sharkey şi Stephen Long.

Atmosfera este completată de coloana sonoră compusă de Olivier Derivière, câştigătorul prestigiosului premiu decernat de International Film Music Critics Association. Tensiunea este accentuată de folosirea tehnologiei Auro-3D de la la Auro Technologies, care simulează într-o manieră realistă toate sunetele mediului înconjurător.

Go4games este singura publicaţie din România care a avut ocazia să testeze o versiune preliminară a jocului, primele impresii ale redactiei fiind incluse în preview-ul nostru exclusiv.

Get Even este disponibil începând de astăzi, în versiuni digitale şi fizice, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunea pentru Xbox One a fost dezvoltată de QLOC, un studio cu vastă experienţă în realizarea de portări pe diferite platforme.

Get EvenGet Even

Get EvenGet Even

Get EvenGet Even

Get EvenGet Even

Get EvenGet Even

Urmărește Go4Games.ro pe Google News