Ghost of Tsushima – dată de lansare, trailer nou şi ediţii speciale

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2020
Ghost of Tsushima – dată de lansare, trailer nou şi ediţii speciale

Sony Interactive Entertainment şi studioul Sucker Punch au dezvăluit data de lansare a foarte aşteptatului Ghost of Tsushima, alături de un nou trailer al jocului, precum şi de ediţiile sale speciale. Astfel, povestea cu samurai din Ghost of Tsushima va putea fi savurată începând cu 26 iunie 2020, în exclusivitate pe PlayStation 4.

Precomenzile pentru Ghost of Tsushima sunt chiar acum disponibile prin intermediul PlayStation Store, ediţia standard fiind oferită la preţul de 309,90 lei, în timp ce versiunea Ghost of Tsushima Digital Deluxe Edition poate fi precomandată în schimbul a 359,90 lei. Acest Digital Deluxe Edition va include, pe lângă licenţa digitală a jocului, item-uri in-game bonus, dar şi un mini artbook digital realizat de Dark Horse, comentarii din partea producătorilor, precum şi o temă dinamică pentru interfaţa consolei PS4.

Ghost of Tsushima Digital Deluxe Edition

Ghost of Tsushima va fi disponibil, de asemenea, în nu mai puţin de patru ediţii fizice. Pe lângă versiunea standard, va fi disponibilă şi o ediţie Standard Plus, ce va include jocul pe disc Blu-ray şi un artwork special. Pe lângă acestea, va exista şi Ghost of Tsushima Special Edition, ce va include o carcasă metalică de tip SteelBook, artbook-ul digital amintit mai devreme, comentariile din partea producătorilor, precum şi un voucher pentru item-uri in-game bonus.

Evident, jocul va beneficia de o ediţie fizică dedicată colecţionarilor: Ghost of Tsushima Collector’s Edition, care, pe lângă conţinutul bonus din Special Edition, va oferi o mască de samurai, copie a celei din joc, un drapel de război tipic japonez, precum şi un ambalaj special din material textil pentru a-l păstra. Pachetul va mai include harta lumii de joc imprimată pe material textil, precum şi versiunea fizică, de 48 de pagini, a artbook-ului realizat de Dark Horse.

Ghost of Tsushima Special Edition

Precomenzile pentru oricare dintre aceste ediţii ale jocului vor fi răsplătite cu o serie de bonusuri: item-uri in-game suplimentare, un mini soundtrack digital ce va include o selecţie de melodii din joc, precum şi o temă dinamică pentru interfaţa consolei PlayStation 4.

Ghost of Tsushima este aşteptat pe 26 iunie 2020, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Ghost of Tsushima Collector's Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News