Ghost of Tsushima și Die By The Blade, disponibile acum cu suport DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2024
Ghost of Tsushima și Die By The Blade, disponibile acum cu suport DLSS
Foto: NVIDIA

După ce săptămâna trecută am asistat la lansarea jocului Homeworld 3, iată că un nou titlu este acum disponibil cu suport pentru tehnologia DLSS (Deep Learning Super Sampling) de la NVIDIA: este vorba despre Ghost of Tsushima: Director’s Cut, proaspăt lansat pentru PC.

Astfel, în Ghost of Tsushima: Director’s Cut, porți responsabilitatea lui Jin Sakai de a își apăra căminul împotriva invadatorilor mongoli cu ajutorul suportului pentru DLSS 3 Frame Generation, DLAA (Deep Learning Anti Aliasing) și NVIDIA Reflex.

De asemenea, a fost lansat și Die By The Blade, un joc de lupte 1v1 ce pune accentul pe armele albe, realizat de Grindstone, Triple Hill Interactive și Toko Midori Games. În acest titlu, o singură lovitură este tot ceea ce ai nevoie pentru a câștiga o confruntare, performanța și calitatea redării fiind îmbunătățite cu ajutorul DLSS 2.

Nu în ultimul rând, NVIDIA promite că noi implementări ale tehnologiei DLSS urmează să sosească săptămânal, îndemnându-și fanii să urmărească constant lista completă a celor peste 500 de jocuri și aplicații care integrează funcții RTX.

Tsushima DLSS
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News