După succesul primului joc din serie, Ghostrunner 2 devine o certitudine

Autor: Cosmin Aionita | 18.05.2021
După succesul primului joc din serie, Ghostrunner 2 devine o certitudine
Foto: 505 Games

Publisher-ul Italian 505 Games (subsidiar al companiei Digital Bros. Group) a anunțat încheierea unui acord cu studioul One More Level pentru dezvoltarea și publicarea unui al doilea joc al seriei Ghostrunner. Viitorul Ghostrunner 2 ar trebui să-și facă apariția atât pe PC, cât și pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

De altfel, după succesul înregistrat de primul joc al seriei, 505 Games a decis să achiziționeze întreaga proprietate intelectuală Ghostrunner, contribuind cu un buget inițial de 5 milioane de dolari pentru crearea mult așteptatei continuări. Pentru realizarea lui Ghostrunner 2, 505 Games va colabora din nou cu studioul polonez One More Level, dezvoltatorul primului titlu din serie.

Vânzări foarte bune pentru Ghostrunner. Urmează versiunile next-gen

Ghostrunner este un joc de acțiune, redat din perspectivă first person, a cărui poveste are loc într-un viitor cyberpunk, întunecat și distopian. De la apariția sa pe piață din octombrie 2020, Ghostrunner s-a vândut în peste 600 000 de exemplare, primind aprecieri de la jucătorii din toată lumea. Conform celor de la 505 Games, până la sfârșitul anului 2021, Ghostrunner va fi disponibil și în versiuni dedicate consolelor de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Raffaele Galante, co-CEO of Digital Bros. Group (alături de fratele său Rami Galante), a declarat următoarele:

Suntem încântați în special de viitoarea lansare a lui Ghostrunner 2. Împreună cu One More Level, am creat un joc video palpitant și antrenant. Această nouă colaborare întărește poziția 505 Games pe piața din Polonia, una dintre fruntașele din Europa în ceea ce privește dezvoltarea de jocuri video și apariția de noi proiecte și talente. Vom continua să acordăm o atenție deosebită pieței din Polonia și să ne îmbunătățim și extindem portofoliul cu jocuri capabile să satisfacă pretențiile întregii comunități de gaming.

Ghostrunner este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News