Data de lansare pentru Ghostrunner, jocul de acțiune cu tematică cyberpunk

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2020
Data de lansare pentru Ghostrunner, jocul de acțiune cu tematică cyberpunk

Ghostrunner, jocul ce a rezultat în urma colaborării dintre publisherii All in Games, 505 Games și 3D Realms, dar și studiourile producătoare One More Level și Slipgate Ironworks, a primit în sfârșit data de lansare! Astfel, jocul de acțiune de inspirație cyberpunk urmează să fie disponibil pe 27 octombrie 2020, atât pentru PC, cât și pentru consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Cyberpunk cu RTX

Ghostrunner este descris drept un joc action/adventure first person, cu un puternic iz cyberpunk, ce reunește atât elementele clasice ale genurilor shooter și puzzle, cât și porțiuni semnificative de platforming.

Pe PC, Ghostrunner va beneficia de efecte de Ray Tracing implementate prin intermediul tehnologiei NVIDIA RTX. De asemenea, jocul dezvoltat în colaborare de One More Level și Slipgate Ironworks se laudă cu o coloană sonoră synthwave compusă și interpretată de Daniel Deluxe.

Precomenzi la preț redus

Având în vedere că știm deja data de lansare pentru Ghostrunner, precomenzile sunt acum disponibile pe platformele pe care jocul urmează să-și facă apariția.

Astfel, pe PC, Ghostrunner poate fi precomandat prin intermediul Steam, Epic Games Store sau GOG, la un preț cu 20% redus față de cel standard: 23,99€ față de 29,99€.

De asemenea, pe PlayStation Store, abonații PS Plus pot plasa o precomandă pentru versiunea de PS4 a jocului Ghostrunner la un preț redus cu 20% față de cel normal: 103,92 lei față de 129,90 lei.

Nu în ultimul rând, Ghostrunner pentru Xbox One poate fi precomandat la un preț redus cu 10% față de cel normal.

Indiferent de platfoma aleasă pentru precomandă, producătorii promit o katana specială drept bonus, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

Ghostrunner își va face apariția pe 27 octombrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG).

Data de lansare Ghostrunner

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News