God of War a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2018
God of War a fost finalizat!

Studioul Santa Monica, prin vocea lui Cary Barlog (regizorul jocului), au anunţat că dezvoltarea noului God of War a fost finalizată cu succes, jocul atingând stadiul Gold. Cu alte cuvinte, God of War este gata de a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat, şi va fi lansat la timp în a doua jumătate a lunii aprilie, după cum a fost promis.

Mai mult, a fost publicat şi un nou developer diary, dedicat tehnicii cinematografice folosite în cadrul realizării secvenţelor cinematice din God of War, pe care iî puteţi viziona mai jos.

În God of War, deşi Kratos se întoarce în postura de erou principal, vom avea de-a face cu o faţă nouă a acestui personaj: nemilosul spartan s-a schimbat, a îmbătrânit, are un copil şi este capabil să-şi stăpânească furia care l-a caracterizat în ultimele jocuri ale seriei. Acţiunea va avea loc într-o lume dominată de elementele mitologiei nordice, în care principalul obiectiv al lui Kratos nu mai este răzbunarea cu orice preţ, ci protejarea şi dezvoltarea propriului copil, un soi de predarea a ştafetei, metaforic vorbind. Totuşi, vom avea parte în continuare de luptele spectaculoase şi execuţiile sângeroase caracteristice seriei.

De asemenea, a fost abandonată formula camerelor fixe din precedentele jocuri ale seriei în favoarea unei perspective third person clasice şi îşi vor face apariţia si elemente caracteristice jocurilor RPG (precum sistemul de experienţă).

God of War va fi lansat pe 20 aprilie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de God of War, în cadrul căruia găsiţi şi o colecţie de imagini noi din titlul celor de la Santa Monica Studio.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News