God of War: Ascension – live action trailer, secvenţe de gameplay şi imagini noi

| 04.02.2013
God of War: Ascension – live action trailer, secvenţe de gameplay şi imagini noi

După ce s-au bazat pe noua componentă multiplayer în campania de promovare a viitorului God of War: Ascension, Sony şi-a întors în sfârşit privirea şi către campania single player a jocului. Aceasta este bazată pe o poveste ce serveşte drept prequel pentru trilogia iniţială, producătorii alegând să prezinte o faţă mult mai umană a eroului spartan Kratos.

„Balul” a început odată cu Super Bowl-ul de anul acesta, finala campionatului de fotbal american, moment în pauza căruia Sony a ales să prezinte cel mai nou trailer pentru God of War: Ascension, realizat cu ajutorul actorilor reali.

Apoi a fost făcut un pas şi mai important, fiind oferite pe Internet secvenţe din primele 30 de minute de gameplay ale lui God of War: Ascension. Atenţie, materialul video de mai jos conţine spoilere!

Nu în ultimul rând, a fost oferită o colecţie nouă de imagini din God of War: Ascension, pe care le puteţi admira în galeria ataşată acestui articol. God of War: Ascension va fi lansat pe 13 martie 2013, exclusiv pentru PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News