God of War – gameplay şi trailere noi

Autor: Cosmin Aionita | 04.04.2018
God of War - gameplay şi trailere noi

Cei de la Sony Interactive Entertainment au publicat un nou clip de gameplay din God of War prin intermediul celei mai recente ediţii a emisiunii PlayStation Underground. De asemenea, în secvenţele de mai jos puteţi afla mai multe despre toporul Leviathan, noua armă a lui Kratos, precum şi despre procesul de captare şi realizare a animaţiilor neobositului spartan.

În God of War, deşi Kratos se întoarce în postura de erou principal, vom avea de-a face cu o faţă nouă a acestui personaj: nemilosul spartan s-a schimbat, a îmbătrânit, are un copil şi este capabil să-şi stăpânească furia care l-a caracterizat în ultimele jocuri ale seriei. Acţiunea va avea loc într-o lume dominată de elementele mitologiei nordice, în care principalul obiectiv al lui Kratos nu mai este răzbunarea cu orice preţ, ci protejarea şi dezvoltarea propriului copil, un soi de predarea a ştafetei, metaforic vorbind. Totuşi, vom avea parte în continuare de luptele spectaculoase şi execuţiile sângeroase caracteristice seriei.

De asemenea, a fost abandonată formula camerelor fixe din precedentele jocuri ale seriei în favoarea unei perspective third person clasice şi îşi vor face apariţia si elemente caracteristice jocurilor RPG (precum sistemul de experienţă).

God of War va fi lansat pe 20 aprilie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de God of War.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News