God of War la E3 2017: perioadă de lansare, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2017
God of War la E3 2017: perioadă de lansare, trailer şi imagini noi

După dezvăluirea de anul trecut, God of War a revenit pe scena PlayStation de la E3 2017 cu un nou trailer extins, precum şi cu o galerie de imagini noi, pe care le puteţi admira mai jos.

În God of War, deşi Kratos se întoarce în postura de erou principal, vom avea de-a face cu o faţă nouă a acestui personaj: nemilosul spartan s-a schimbat, a îmbătrânit, are un copil şi este capabil să-şi stăpânească furia care l-a caracterizat în ultimele jocuri ale seriei.

Acţiunea va avea loc într-o lume dominată de elementele mitologiei nordice, în care principalul obiectiv al lui Kratos nu mai este răzbunarea cu orice preţ, ci protejarea şi dezvoltarea propriului copil, un soi de predarea a ştafetei, metaforic vorbind. Totuşi, după cum puteţi vedea şi în trailer-ul de mai sus, vom avea parte de luptele spectaculoase şi execuţiile sângeroase caracteristice seriei.

A fost abandonată formula camerelor fixe din precedentele jocuri ale seriei în favoarea unei perspective third person clasice şi îşi vor face apariţia si elemente caracteristice jocurilor RPG (precum sistemul de experienţă).

God of War va fi lansat în prima parte a anului 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of War

Urmărește Go4Games.ro pe Google News