God of War la Paris Games Week 2017: trailer cu gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 31.10.2017
God of War la Paris Games Week 2017: trailer cu gameplay

O serie atât de importantă precum God of War nu putea lipsi de pe scena Sony de la Paris Games Week 2017, un nou trailer pentru cel mai recent titlu al celor de la Santa Monica Studio fiind prezentat, acesta înfăţisând câteva momente de gameplay din acest joc.

În God of War, deşi Kratos se întoarce în postura de erou principal, vom avea de-a face cu o faţă nouă a acestui personaj: nemilosul spartan s-a schimbat, a îmbătrânit, are un copil şi este capabil să-şi stăpânească furia care l-a caracterizat în ultimele jocuri ale seriei.

Acţiunea va avea loc într-o lume dominată de elementele mitologiei nordice, în care principalul obiectiv al lui Kratos nu mai este răzbunarea cu orice preţ, ci protejarea şi dezvoltarea propriului copil, un soi de predarea a ştafetei, metaforic vorbind. Totuşi, după cum puteţi vedea şi în trailer-ul de mai sus, vom avea parte de luptele spectaculoase şi execuţiile sângeroase caracteristice seriei.

A fost abandonată formula camerelor fixe din precedentele jocuri ale seriei în favoarea unei perspective third person clasice şi îşi vor face apariţia si elemente caracteristice jocurilor RPG (precum sistemul de experienţă).

God of War va fi lansat în prima parte a anului 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

God of War

Urmărește Go4Games.ro pe Google News