God of War – Photo Mode, adăugat de cel mai nou update

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2018
God of War - Photo Mode, adăugat de cel mai nou update

După cum promiseseră încă dinaintea lansării jocului, cei de la Santa Monica Studio s-au ţinut de cuvânt şi au adăugat un Photo Mode extins în God of War, prin intermediul celui mai nou update (v1.21, ce poate fi descărcat chiar acum de pe PlayStation Network).

După instalarea acestui patch, Photo Mode va putea fi accesat prin intermediul meniului de opţiuni al jocului sau prin activarea setării Touch Pad Quick Access. Cei obişnuiti cu opţiunea similară implementată în alte jocuri se vor simţi ca acasă în Photo Mode-ul din God of War, cu setări avansate grupate în cinci meniuri: camera (cu posibilitatea de a modifica field of view-ul, distanţa focală etc.), aperture (modificări pentru depth of field, distanţa de focalizare etc.), filters (film grain, expunere, intensitatea filtrului etc.), borders (posibilitatea de a adăuga efect de vignette sau diferite stiluri de rame) şi characters (Kratos şi Atreus pot fi fie adăugaţi, fie eliminaţi din poză, iar expresiile faciale ale celor doi pot fi modificate).

De asemenea, a fost lansat un pachet gratuit de stickere cu emoji-uri God of War, disponibile aici în mod gratuit pentru toţi utilizatorii de dispozitive bazate pe iOS (iPhone, iPad etc.).

God of War este disponibil acum, in exclusivitate pentru PlayStation 4. În galeria ataşată puteţi admira câteva imagini realizate cu noul Photo Mode din joc.

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of WarGod of War

God of War

Urmărește Go4Games.ro pe Google News