God of War, subiectul principal al noii ediţii GameInformer

Autor: Cosmin Aionita | 09.01.2018
God of War, subiectul principal al noii ediţii GameInformer

GameInformer, revista dedicată jocurilor video deţinută de lanţul de magazine GameStop din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit jocul ce se va regăsi pe coperta următoarei sale ediţii: noul God of War al studioului Sony Santa Monica.

God of War

Cu această ocazie, cei de la GameInformer au publicat şi o serie de materiale video dedicate lui God of War, inclusiv un interviu-maraton în care Cory Barlog, directorul de creaţie al jocului, răspunde la peste o sută de întrebări legate de noul titlu dezvoltat de studioul Santa Monica. Le puteţi urmări în cadrul acestui articol.

În God of War, deşi Kratos se întoarce în postura de erou principal, vom avea de-a face cu o faţă nouă a acestui personaj: nemilosul spartan s-a schimbat, a îmbătrânit, are un copil şi este capabil să-şi stăpânească furia care l-a caracterizat în ultimele jocuri ale seriei.

Acţiunea va avea loc într-o lume dominată de elementele mitologiei nordice, în care principalul obiectiv al lui Kratos nu mai este răzbunarea cu orice preţ, ci protejarea şi dezvoltarea propriului copil, un soi de predarea a ştafetei, metaforic vorbind. Totuşi, după cum puteţi vedea şi în trailer-ul de mai sus, vom avea parte de luptele spectaculoase şi execuţiile sângeroase caracteristice seriei.

A fost abandonată formula camerelor fixe din precedentele jocuri ale seriei în favoarea unei perspective third person clasice şi îşi vor face apariţia si elemente caracteristice jocurilor RPG (precum sistemul de experienţă).

God of War va fi lansat în prima parte a anului 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News