God of War – trailer nou şi detalii despre noul sistem de luptă

Autor: Cosmin Aionita | 20.03.2018
God of War - trailer nou şi detalii despre noul sistem de luptă

Sony Interactive Entertainment şi Santa Monica Studio au lansat un nou trailer pentru jocul God of War, pe care îl puteţi urmări în continuare. De asemenea, în clipul de mai jos, Cory Barlog (directorul de creaţie al jocului) şi Jason McDonald (lead gameplay designer) oferă mai multe detalii despre noul sistem de luptă din acest titlu al seriei.

În God of War, deşi Kratos se întoarce în postura de erou principal, vom avea de-a face cu o faţă nouă a acestui personaj: nemilosul spartan s-a schimbat, a îmbătrânit, are un copil şi este capabil să-şi stăpânească furia care l-a caracterizat în ultimele jocuri ale seriei. Acţiunea va avea loc într-o lume dominată de elementele mitologiei nordice, în care principalul obiectiv al lui Kratos nu mai este răzbunarea cu orice preţ, ci protejarea şi dezvoltarea propriului copil, un soi de predarea a ştafetei, metaforic vorbind. Totuşi, vom avea parte în continuare de luptele spectaculoase şi execuţiile sângeroase caracteristice seriei.

De asemenea, a fost abandonată formula camerelor fixe din precedentele jocuri ale seriei în favoarea unei perspective third person clasice şi îşi vor face apariţia si elemente caracteristice jocurilor RPG (precum sistemul de experienţă).

God of War va fi lansat pe 20 aprilie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4. Vă reamintim că Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de God of War, în cadrul căruia găsiţi şi o colecţie de imagini noi din titlul celor de la Santa Monica Studio.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News