God of War va fi inclus într-un bundle special cu PS4 Pro

Autor: Cosmin Aionita | 08.03.2018
God of War va fi inclus într-un bundle special cu PS4 Pro

Sony Interactive Entertainment a dezvăluit viitorul bundle God of War Limited Edition PlayStation 4 Pro, ce urmează să-şi facă apariţia concomitent cu jocul God of War, pe 20 aprilie 2018.

Această ediţie limitată va oferi o consolă PlayStation 4 Pro în culoarea Leviathan Grey, cu un design inspirat de toporul cu acelaşi nume pe care Kratos îl va mânui în noul God of War, un controller DualShock 4 asortat, precum şi jocul în format fizic, pe disc Blu-ray. Modelul de controller DualShock 4 inclus în acest bundle va putea fi achiziţionat şi separat.

Cu această ocazie, a fost confirmat faptul că God of War va oferi suport pentru PlayStation 4 Pro, jocul urmând să fie afişat într-o rezoluţie finală 2160p (3840×2160) atunci când este rulat pe o asemenea consolă (cel mai probabil este folosit un sistem de upscaling sau reconstrucţie prin tehnici cum ar fi checkerboarding).

Noul joc God of War va fi inclus de asemenea şi într-un bundle alături de o consolă PlayStation 4 standard de culoare Jet Black, cu hard disk de 1TB.

God of War pentru PlayStation 4, alături de cele doua bundle-uri menţionate mai devreme, vor fi lansate începând cu 20 aprilie 2018.

God of War Limited Edition PlayStation 4 ProGod of War Limited Edition PlayStation 4 Pro

God of War Limited Edition PlayStation 4 Pro

Urmărește Go4Games.ro pe Google News