GoG primeşte un redesign, îmbunătăţiri şi… filme!

Autor: Cosmin Aionita | 29.08.2014
GoG primeşte un redesign, îmbunătăţiri şi… filme!

Cei de la Good Old Games au ţinut să ne anunţe că GoG.com, magazinul lor dedicat jocurilor DRM-free, tocmai a primit o serie de îmbunătăţiri substanţiale. În primul rând, interfaţa grafică a site-ului a fost modernizată, funcţionalitatea fiind acum identică şi pe PC şi pe dispozitivele mobile.

GoG.com

De asemenea, GoG a adăugat suport pentru mai multe monede locale, pe lângă obişnuiţii dolari americani. Se poate comuta acum între dolari, euro, lire sterline sau ruble ruseşti şi, dacă cumva preţul în moneda locală este mai mare decât cel iniţial în dolari, GoG va oferi diferenţa sub formă de credit suplimentar.

Nu în ultimul rând, GoG îşi extinde domeniul de activitate, oferind acum spre vânzare şi filme DRM-free. Pentru început, este vorba de 20 de documentare legate de domeniile jocurilor video/internet, ce pot fi descărcate sau direct stream-uite online în schimbul unui preţ unitar de 5,99$. Mai mult, pentru început, puteţi achiziţiona complet gratuit două dintre aceste filme: Art of Playing şi TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News