GTA 6, anunțat în mod oficial. Când se lansează GTA V pe PS5 și Xbox Series X|S

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2022
GTA 6, anunțat în mod oficial. Când se lansează GTA V pe PS5 și Xbox Series X|S

Printr-o postare oficială publicată pe site-ul companiei, Rockstar Games a dezvăluit ceea ce mulți bănuiau deja: studioul a început dezvoltarea activă a următorului joc din seria Grand Theft Auto, iar detaliile suplimentare despre acest presupus GTA 6 vor fi publicate în curând. Totuși, până în acel moment, Rockstar revine cu vești noi legate de edițiile pentru PS5 și Xbox Series X|S ale jocurilor GTA V și GTA Online.

4K, 60fps și Ray Tracing

Astfel, după câteva amânări, Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online vor sosi pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S începând cu 15 martie 2022, cu o serie de îmbunătățiri semnificative. Astfel, noile ediții next gen vor oferi multiple moduri grafice, rezoluții ce pot urca până la 4K, framerate de până la 60fps, texturi și distanțe de renderizare îmbunătățite, suport pentru HDR și Ray Tracing. Nu vor lipsi nici timpii de încărcare mult mai rapizi, audio redat 3D, suportul pentru feedback haptic pe PS5 și multe altele.

Posesorii edițiilor GTA V pentru PlayStation 4 și Xbox One își vor putea transfera atât salvările din povestea single player, cât și profilurile GTA Online către noile platforme prin intermediul unei opțiuni de migrare.

GTA Online, gratuit pentru abonații PS Plus

În plus, GTA Online, componenta multiplayer online din GTA V, va fi disponibilă și sub forma unui produs de sine stătător pentru PS5 și Xbox Series X|S, pentru cei care nu sunt neapărat interesați de porțiunea single player din joc. Ca bonus, abonații PlayStation Plus vor primi GTA Online pentru PS5 în mod gratuit pentru trei luni din momentul apariției jocului.

Așadar, Grand Theft Auto V și GTA Online vor fi lansate pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S pe 15 martie 2022. De asemenea, Rockstar Games a confirmat faptul că a început dezvoltarea următorului joc al seriei, vești oficiale despre eventualul GTA 6 urmând să fie anunțate în curând.

Sursa: Rockstar Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News