GTA V – editorul video va fi lansat şi pentru console

Autor: Cosmin Aionita | 12.05.2015
GTA V – editorul video va fi lansat şi pentru console

O recentă sesiune de întrebări şi răspunsuri cu Rockstar Games, creatorii seriei Grand Theft Auto, a dezvăluit câteva elemente extrem de interesante legate de GTA V. Astfel, Rockstar Editor, unealta de editare video pusă la dispoziţie în versiunea pentru PC a jocului, îşi va găsi drumul şi către ediţiile pentru console ale jocului.

Din păcate, nu este vorba despre vechile versiuni pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 ale jocului, hardware-ul acestora fiind prea învechit şi limitat. Totuşi, o versiune de Rockstar Editor dedicată consolelor de nouă generaţie – PlayStation 4 şi Xbox One – se află în dezvoltare, Rockstar Games sperând să o poata lansa în această vară.

De asemenea, postul de radio The Lab, prezent doar în versiunea pentru PC a lui Grand Theft Auto V, va fi la rândul său lansat şi pentru ediţiile jocului dedicate consolelor. Acesta va fi inclus sub forma unui update gratuit într-un viitor patch pentru GTA V, pe toate cele patru console pentru care a fost lansat jocul: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Grand Theft Auto V este disponibil în acest moment pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360, atât în format fizic, cât şi în regim digital.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News