GTA V – Next Gen vs. Last Gen

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2014
GTA V – Next Gen vs. Last Gen

După luni de aşteptare, Rockstar Games a dezvăluit în sfârşit datele la care vom putea juca ediţiile Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Am aflat de asemenea ce îmbunătăţiri grafice (şi nu numai) vor primi aceste versiuni ale jocului: rezoluţie crescuta, draw distance îmbunătăţit, faună suplimentară, trafic mai dens, un nou sistem de reproducere a vegetaţiei, efecte de vreme şi damage superioare, precum şi noi arme, vehicule şi activităţi.

Ba chiar am ocazia să urmărim şi un trailer nou, însă ce nu am putut vedea este cum se prezintă noua versiune next gen în comparaţie cu variantele de GTA V lansate pentru PlayStation 3 şi Xbox 360. Până acum. Mai jos puteţi admira cateva gif-uri în care sunt comparate scene din proaspăt lansatul trailer pentru GTA V (capturat de pe PS4) cu aceleaşi secvenţe din ediţia pentru PS3 a jocului.

GTA5

GTA5

GTA5

GTA5

GTA5

GTA5

Grand Theft Auto V se lansează pe 18 noiembrie 2014 pentru PlayStation 4 şi Xbox One, versiunea pentru PC urmând să fie disponibilă începând cu 27 ianuarie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News