GTA V pentru PC a fost amânat încă o dată

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 24.02.2015
GTA V pentru PC a fost amânat încă o dată

Rockstar Games are noi veşti legate de Grand Theft Auto V. Din păcate, ştirea mai puţin plăcută este legată de amânarea suplimentară a versiunii pentru PC a jocului GTA V. Astfel, după ce iniţial era aşteptată în toamna anului trecut, aceasta a fost amânată până în ianuarie 2015, apoi până în martie 2015. Acum survine noua amânare, lansarea lui GTA V pentru PC fiind împinsă până pe 14 aprilie 2015. În încercarea de a a-şi cere scuze faţă de comunitatea de pe PC, Rockstar Games a promis încă 200 000 $ suplimentari în GTA Online pentru toţi jucătorii care au plasat deja precomenzi.

Vestea bună legată de Grand Theft Auto V se referă la componenta Online Heists, care va deveni disponibilă începând cu 10 martie 2015 pentru ediţiile de console ale jocului. Astfel, noi misiuni cooperative pentru patru jucători vor fi adăugate în GTA Online: acestea vor încorpora jafuri şi raiduri în Los Santos şi Blaine County, cei de la Rockstar oferind promisiunea că vor dezvălui mai multe detalii despre Online Heists în săptămânile ce urmează.

Aşadar, cei care aşteaptă încă Grand Theft Auto V pentru PC sunt nevoiţi să înghită din nou în gol şi să mai aibă puţină răbdare: jocul va fi lansat abia pe 14 aprilie 2015. Până atunci, iată cele mai recente imagini din joc.

GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News