GTA V pentru PC: cum arată editorul video din joc

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 14.04.2015
GTA V pentru PC: cum arată editorul video din joc

Rockstar Games a dezvăluit în sfârşit cum va arăta editorul video din ediţia pentru PC a jocului Grand Theft Auto V. Astfel, editorul va putea fi folosit pentru a realiza montaje cu diferite scene din joc, jucătorul urmând să aibă control total asupra unghiurilor din care e redată acţiunea, filtrelor ce pot fi aplicate sau muzicii de pe fundal.

Mai mult, editorul va include şi un asa-numit Director Mode, prin intermediul căruia jucătorii vor putea debloca personaje (sau chiar animale!) din povestea single player a jocului, pe care, mai apoi, le vor putea folosi în propriile “filmări”. Mai mult, se vor putea seta până şi condiţiile meteorologice în care va avea loc înregistrarea. Pentru mai multe detalii, urmăriţi trailer-ul oficial pus la dispoziţie de Rockstar Games.

Pe lângă acest editor video, Grand Theft Auto V pentru PC va oferi o serie îmbunătăţiri grafice, precum suportul pentru rezoluţii înalte (până la 4K), 60 de cadre pe secundă, alături de un nivel al detaliilor grafice superior versiunilor pentru console ale jocului. GTA V pentru PC va include şi o gamă largă de opţiuni grafice, Rockstar Games promiţând că jocul va rula în condiţii decente chiar şi pe sisteme mai vechi.

GTA V pentru PC este disponibil începând de astăzi, 14 aprilie 2015. Jocul a fost deja lansat pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5GTA 5

GTA 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News