GTA V: update-ul Online Heists pentru GTA Online, disponibil începând de azi

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2015
GTA V: update-ul Online Heists pentru GTA Online, disponibil începând de azi

Rockstar Games a anunţat că update-ul ce adaugă misiunile Online Heists în GTA Online (componenta multiplayer din Grand Theft Auto V) va fi disponibil pentru download începând de astăzi. Mai mult, update-ul poate fi descărcat chiar acum pe PlayStation 4 şi Xbox One (4,5 – 5 GB), precum şi pentru Xbox 360 (aproximativ 1,5 GB). Online Heists sunt disponibile începând de azi pentru ediţiile de console ale lui GTA V, urmând să fie integrate în versiunea de PC a jocului.

Update-ul Online Heists include noi misiuni cooperative pentru patru jucători in GTA Online, acestea urmând să simuleze jafuri organizate şi raiduri în Los Santos şi Blaine County, fiecare având mai multe faze şi necesitând o planificare atentă. De altfel, din clipurile video de mai jos, vă puteţi face o idee despre cum se vor desfăşura acest tip de misiuni.

GTA V este disponibil pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360. Ediţia pentru PC va fi lansată pe 14 aprilie 2015.

Grand Theft Auto V pentru PC va oferi de asemenea o serie îmbunătăţiri grafice, cu suport pentru rezoluţii înalte (pana la 4K), 60 de cadre pe secundă, precum şi un editor de clipuri video dedicat sharing-ului celor mai spectaculoase momente înregistrate în timpul jocului. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru această ediţie de GTA V vor primi din partea celor de la Rockstar Games un bonus cumulat de 1,5 milioane de dolari in-game pentru GTA Online.

GTA 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News