Hellblade: Senua’s Sacrifice – 10 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 27.07.2017
Hellblade: Senua's Sacrifice - 10 minute de gameplay nou

Colegii de la IGN au publicat un clip din Hellblade: Senua’s Sacrifice, prezentând astfel peste zece minute de gameplay din viitorul joc al celor de la Ninja Theory (autori ai unor jocuri de acţiune precum Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey To The West sau DmC: Devil May Cry). În secvenţele de mai jos, puteţi observa în detaliu sistemul de luptă din joc, dar şi câteva secvenţe de explorare şi rezolvare de puzzle-uri.

Este pentru prima dată în ultimii ani când Ninja Theory alege să lucreze fără ajutorul unui publisher important, Hellblade: Senua’s Sacrifice fiind realizat exclusiv cu resursele interne ale studioului britanic. Deşi cei de la Ninja Theory promit o experienţă vizuală şi de gameplay la nivelul titlurilor AAA actuale, recunosc că Hellblade: Senua’s Sacrifice va oferi o durată de joc înjumătăţită faţă de un astfel de titlu cu pretenţii.

Tocmai din acest motiv Hellblade: Senua’s Sacrifice poate fi precomandat pentru un preţ de numai 29,99€ / 135 lei prin intermediul PlayStation Store (pentru PS4) şi prin Steam sau GOG (în cazul versiunii pentru PC). Cei care aleg să precomande versiunea pentru PlayStation 4 vor primi o temă dinamică pentru interfaţa consolei, în timp ce un preorder pentru ediţia de PC va fi însoţit de mini-banda desenată Hellblade: Senua’s Song, realizată în parteneriat cu Valiant Entertainment.

Hellblade: Senua’s Sacrifice va fi disponibil începând cu 8 august 2017, în format digital, pentru PlayStation 4 şi PC (Steam şi GOG).

Hellblade Senua's Sacrifice

Urmărește Go4Games.ro pe Google News