Hellblade: Senua’s Sacrifice va fi lansat şi pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 18.02.2019
Hellblade: Senua’s Sacrifice va fi lansat şi pentru Nintendo Switch

După ce s-a bucurat de un succes apreciabil în vara anului 2017, când a fost lansat iniţial pentru PlayStation 4 şi PC, Hellblade: Senua’s Sacrifice a fost oferit, un an mai târziu, şi utilizatorilor de Xbox One, fiind recent inclus şi în selecţia de jocuri oferită de abonamentul Xbox Game Pass. Mai mult, modul în care a fost primit Hellblade i-a determinat pe cei de la Microsoft să achiziţioneze studioul producător Ninja Theory.

În ciuda acestei treceri în curtea celor de la Microsoft, Ninja Theory a dezvăluit, prin intermediul celei mai noi ediţii a Nintendo Direct, că Hellblade: Senua’s Sacrifice va fi lansat, în primăvara acestui an, şi pentru consola Nintendo Switch. Această adaptare a jocului pentru consola hibrid de la Nintendo a fost posibilă şi graţiei tehnologiei folosite, motorul grafic Unreal Engine 4 fiind conoscut pentru versabilitatea sa.

De procesul de portare se va ocupa studioul polonez QLOC, ediţia pentru Nintendo Switch a jocului Hellblade: Senua’s Sacrifice urmând să ofere suport şi pentru o schemă de control bazată pe motion controls.

Hellblade: Senua’s Sacrifice pentru Nintendo Switch îşi va face apariţia, în format digital prin intermediul Nintendo eShop, în primăvara lui 2019. Jocul este deja disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam, GOG, Windows 10 Store).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News