Henry Cavill, starul din The Witcher, și-a construit propriul PC de gaming

Autor: Cosmin Aionita | 17.07.2020
Henry Cavill, starul din The Witcher, și-a construit propriul PC de gaming

Henry Cavill a intrat în atenția iubitorilor de jocuri video pe PC atunci când a fost ales de Netflix pentru a-l interpreta pe foarte popularul erou Geralt of Rivia din serialul The Witcher. Realizat după romanele din aceeași serie, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski, acesta a fost foarte apreciat, în special de fanii jocurilor din seria The Witcher, Netflix confirmând deja că lucrează la un al doilea sezon al serialului.

Cavill a devenit însă foarte simpatic comunității de utilizatori de PC-uri de gaming atunci când, întrebat ce preferă între PlayStation și Xbox în cadrul unui interviu promoțional pentru serialul The Witcher, actorul a răspuns răspicat “PC!”. Actorul a explicat că datorită tatălui său, pasionat de PC-uri, și el ajuns să se joace pe computer și astfel a intrat în contact cu seria The Witcher.

Cavill și-a construit propriul PC de gaming și a filmat tot acest proces

După ce i-a cucerit pe gameri cu “declarația sa de dragoste” la adresa PC-ului, Henry Cavill a mers mai departe, publicând pe contul său de Instagram un întreg clip în care actorul își asamblează singur un nou PC pentru gaming.

 

View this post on Instagram

 

This kind of material isn’t for everyone….viewer discretion is advised. You may see a lot of parts that you haven’t seen before. #PC #AllTheParts #AllNightLong

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Aproape că a pierdut rolul lui Superman din cauza jocurilor

Într-un alt interviu, Henry Cavill a mărturisit că a fost pe punctul de a pierde oportunitatea de a-l întruchipa pe Superman în seria de filme inspirate din universul DC Comics din cauza faptului că se juca World of Warcraft în acea perioadă.

Netflix a confirmat că a fost pornită producția celui de-al doilea sezon al serialului The Witcher, Henry Cavill urmând să revină în rolul carismaticului vânător de monștri Geralt of Rivia.

Sursa: The Verge, Henry Cavill Instagram

Urmărește Go4Games.ro pe Google News