Primele cinci minute din Hitman 3

Autor: Cosmin Aionita | 05.01.2021
Primele cinci minute din Hitman 3

Colegii de la Game Informer au publicat primele cinci minute de gameplay din viitorul Hitman 3, mult așteptata continuare ce urmează să fie lansată în a doua parte a acestei luni. Acțiunea din aceste prime minute ale jocului are loc în Dubai, Agentul 47 fiind însărcinat cu eliminarea unor ținte ce se regăsesc în cea mai înaltă clădire din lume.

Primele cinci minute de gameplay din Hitman 3 pot fi vizionate în clipul de mai jos:

Optimizat pentru noile console

Hitman 3 a fost construit pe baza motorului grafic Glacier, tehnologie proprietară a studioului IO Interactive. Pe consolele de nouă generație, jocul va oferi suport pentru rezoluție 4K, framerate de 60 de cadre pe secundă, HDR (High Dynamic Range) și timpi de încărcare mult mai rapizi. Hitman 3 va aduce, de asemenea, îmbunătățiri AI-ului, sistemului de interacțiune cu celelalte personaje și cu mediul înconjurător, dar și tehnologiei de redare a adunărilor numeroase de NPC-uri, până la 300 de personaje putând fi afișate într-o singură locație.

De asemenea, jucătorii de Hitman 3 vor putea importa nivelurile din precedentele două titluri ale seriei, totalizând astfel peste 20 de locații într-un singur joc. Iar îmbunătățirile amintite mai devreme vor fi aplicate și acestor capitole importate din Hitman și Hitman 2. De asemenea, toate locațiile din toate cele trei jocuri Hitman vor putea fi încercate și în realitate virtuală, prin intermediul versiunii pentru PlayStation 4 a jocului, ce va oferi suport pentru PlayStation VR.

Hitman 3 va fi lansat pe 20 ianuarie 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia și PC.

Pe PC, jocul va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul Epic Games Store pentru o perioadă de 12 luni.

Sursa: Game Informer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News