Homelander în Mortal Kombat 1, fără actorul din serialul The Boys?

Autor: Cosmin Aionita | 14.11.2023
Homelander în Mortal Kombat 1, fără actorul din serialul The Boys?
Foto: WB Games

Homelander, carismaticul personaj negativ din serialul The Boys, este unul dintre luptătorii ce urmează să fie adăugați în cadrul popularului joc Mortal Kombat 1. Deși își împrumută aspectul fizic și pentru acest rol, Antony Starr – actorul care îl interpretează pe Homelander în serial – nu va fi implicat și în înregistrarea vocilor acestuia pentru jocul celor de la NetherRealm Studios.

Vestea a venit chiar de pe contul oficial de Instagram al actorului, unde Starr, întrebat fiind dacă-și va împrumuta vocea personajului din Mortal Kombat 1, a răspuns sec „nope” (nu).

Motivele pentru care Antony Starr a ales să nu se implice mai mult în aducerea lui Homelander în cadrul jocului Mortal Kombat 1 ar putea fi legate de greva SAG-AFTRA (Federația Americană a Artiștilor de Televiziune și Radio) care a început la mijlocul lunii iulie a acestui an și s-a încheiat abia în prima parte a lunii noiembrie. Starr a participat activ la proteste, partajând și instantanee fotografiate cu ocazia acestora pe propriile conturi de social media. Totuși, nici Antony Starr și nici reprezentanții NetherRealm Studios sau WB Games nu au oferit detalii specifice în acest sens.

Nu se știe încă cine îi va interpreta vocea lui Homelander în Mortal Kombat 1, însă va fi o sarcină destul de dificilă, interpretarea lui Starr fiind definitorie pentru personajul din serialul The Boys.

Homelander ar trebuie să-și facă apariția în Mortal Kombat 1 în primăvara anului 2024, drept luptător suplimentar inclus în Kombat Pack-ul acestui joc. Mortal Kombat 1 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch.

Sursa: PC Gamer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News