Horizon: Zero Dawn a primit un nou trailer impresionant

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2017
Horizon: Zero Dawn a primit un nou trailer impresionant

La început de an, Sony şi studioul Guerilla Games au oferit un nou trailer pentru Horizon: Zero Dawn, materialul fiind dedicat firului narativ din joc. Puteţi urmări clipul în continuare.

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat în Europa pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport 4K pentru modelul PS4 Pro şi HDR pentru toate consolele PS4. Jocul este construit cu ajutorul motorului grafic Decima, ce va sta şi la baza lui Death Stranding, noul proiect al studioului Kojima Productions.

Horizon Zero Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News