Horizon: Zero Dawn – avalanşă de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2017
Horizon: Zero Dawn - avalanşă de gameplay

Recent, Sony Interactive Entertainment a organizat o sesiune de preview pentru presă a jocului Horizon: Zero Dawn, aşteptat pe PS4 la începutul lunii martie. Evident, aşa cum se întâmplă de obicei cu ocazia acestor de evenimente, o bună parte a presei de profil din străinătate a publicat numeroase secvenţe de gameplay din jocul celor de la Guerilla Games, toate acestea fiind disponibile în clipurile de mai jos.

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat în Europa pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport 4K pentru modelul PS4 Pro şi HDR pentru toate consolele PS4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News