Horizon: Zero Dawn – clipuri dedicate procesului de producţie a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2017
Horizon: Zero Dawn - clipuri dedicate procesului de producţie a jocului

Sony Interactive Entertainment şi studioul Guerilla Games au lansat o serie nouă de clipuri promoţionale pentru Horizon: Zero Dawn, acestea oferind detalii noi legate de procesul de producţie a jocului. Este vorba de tranziţia de la trecutul axat pe first person shootere al studioului către lumea deschisă de joc din Horizon: Zero Dawn, finisarea tehnologiei din spatele jocului, precum şi crearea eroinei principale Aloy.

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat în Europa pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport 4K pentru modelul PS4 Pro şi HDR pentru toate consolele PS4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News