Horizon: Zero Dawn – gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 21.10.2016
Horizon: Zero Dawn - gameplay şi imagini noi

Sony şi studioul Guerilla Games au prezentat un nou clip promoţional pentru Horizon: Zero Dawn, fiind oferite detalii despre cum au luat naştere făpturile mecanizate ce populează lumea de joc. Pe lângă cele câteva secvenţe de gameplay noi incluse, au fost oferite şi noi imagini din Horizon: Zero Dawn, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat în Europa pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport 4K pentru modelul PS4 Pro şi suport HDR pentru toate consolele PS4.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero DawnHorizon Zero Dawn

Horizon Zero DawnHorizon Zero Dawn

Horizon Zero DawnHorizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News