Horizon: Zero Dawn – iată jocul rulând în 4K pe PS4 Pro!

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2016
Horizon: Zero Dawn - iată jocul rulând în 4K pe PS4 Pro!

Sony a ales să prezinte capabilităţile 4K ale noului PlayStation 4 Pro cu ajutorul unuia dintre cele mai aşteptate jocuri din propriul portofoliu: Horizon: Zero Dawn al celor de la Guerilla Games. Când va fi rulat pe o astfel de consolă, Horizon va profita atât de rezoluţia crescută, cât şi de HDR pentru a oferi o experienţă vizuală superioară.

Iată secvenţele de gameplay din Horizon: Zero Dawn prezentate în cadrul conferinţei Sony (nu uitaţi să selectaţi calitatea maximă 4K din setările clipului video):

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat în Europa pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero DawnHorizon Zero Dawn

Horizon Zero DawnHorizon Zero Dawn

Urmărește Go4Games.ro pe Google News