Horizon: Zero Dawn – Tokyo Games Show 2016 Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2016
Horizon: Zero Dawn - Tokyo Games Show 2016 Trailer

După ce Horizon: Zero Dawn a fost una dintre „vedetele” prezentării noului model de consolă PlayStation 4 Pro, jocul celor de la Guerilla Games s-a bucurat de atenţie şi în cadrul Tokyo Games Show 2016, unde a primit un nou trailer, pe care îl puteţi viziona în continuare, dar şi de o demonstraţie de gamplay, pe care o puteţi urmări mai jos.

Horizon: Zero Dawn este un joc de acţiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea va îmbina elementele SF cu cele preistorice, civilizaţia umană dispărând undeva în viitorul îndepărtat. Puţinii oameni rămaşi sunt organizat în triburi primitive şi trăiesc precum acum mii de ani.

Totuşi, mai există un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost înlocuită de creaturi robotizate, iar nimeni nu ştie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn va fi o aventură single player, în care eroina principala Aloy trebuie să dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn va fi lansat în Europa pe 1 martie 2017, exclusiv pentru PlayStation 4 (va include suport 4K pentru modelul PS4 Pro şi suport HDR pentru toate consolele PS4).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News