Hungry Shark World, acum şi pe console

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2018
Hungry Shark World, acum şi pe console

Ubisoft a anunţat că jocul Hungry Shark World, parte a seriei Hungry Shark destinate dispozitivelor mobile, este acum disponibil şi în versiuni pentru consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch.

Dezvoltat de studioul Future Games din Londra (ce face parte din reţeaua internaţională de studiouri deţinute de Ubisoft), Hungry Shark World îi pune pe jucători în pielea celor mai temuţi prădători ai oceanelor: aceştia vor începe cu un rechin micuţ, fără prea mare putere, şi vor putea avansa până la statusul de legendă subacvatică, numai bună de pus pe posterul unui film precum Jaws. Pentru a atinge acest obiectiv, jucătorii trebuie să-şi ghideze rechinii pentru a mâncă cât mai mult posibil, dar şi în lupte împotriva unor boşi fioroşi, cum ar fi rechini goblini, prădători preistorici sau caracatiţe uriaşe.

Hungry Shark World include patru medii de joc complet explorabile, pornind de la insule tropicale şi trecând prin temple şi oraşe scufundate, precum şi aisberguri uriaşe. Jocul include peste 250 de misiuni şi 20 de specii de rechini diferite ce pot fi controlate, fiecare cu propriile caracteristici şi upgrade-uri.

Odată cu tranziţia de la mobile către console, Hungry Shark World a fost optimizat pentru controlul prin intermediul gamepad-urilor clasice, iar versiunile jocului pentru PlayStation 4 Pro şi Xbox One X pot fi rulate în rezoluţie 4K pe TV-urile compatibile cu acest standard.

Hungry Shark World este disponibil acum pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Versiunea pentru PS4 poate fi achiziţionată prin intermediul PlayStation Store, la un preţ de doar 45 lei.

Hungry Shark World

Hungry Shark WorldHungry Shark World

Hungry Shark WorldHungry Shark World

Hungry Shark WorldHungry Shark World

Hungry Shark WorldHungry Shark World

Hungry Shark WorldHungry Shark World

Urmărește Go4Games.ro pe Google News