Iată când se lansează The Last of Part II, jocul amânat din cauza pandemiei de COVID-19

Autor: Cosmin Aionita | 28.04.2020
Iată când se lansează The Last of Part II, jocul amânat din cauza pandemiei de COVID-19

După amânarea “pe termen nedeterminat”, cauzată de condiţiile restrictive impuse de pandemia de COVID-19, The Last of Us Part II revine din nou în prim plan, primind o nouă dată de lansare din partea celor de la Sony.

Astfel, prin intermediul unei postări pe blog-ul oficial PlayStation, Herman Hulst, conducătorul studiourilor de producţie din cadrul Sony Interactive Entertainment, a confirmat că mediile de distribuţie la nivel global şi-au revenit suficient pentru a permite lansarea jocului The Last of Us Part II pe 19 iunie 2020.

Programat iniţial pentru sfârşitul lunii mai, The Last of Us Part II a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, studioul producător Naughty Dog adoptând modelul lucrului de acasă pentru a putea finaliza jocul. Mai mult, recent şi-au făcut apariţia numeroase leak-uri legate de povestea din The Last of Us Part II, Naughty Dog rugându-şi comunitatea de fani să nu strice plăcerea celor care aşteaptă jocul, asigurâdu-i că experienţa finală va justifica pe deplin lunga perioade de aşteptare.

În The Last of Us Part II, actorii Troy Baker şi Ashley Johnson îşi vor relua rolurile lui Joel şi Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De această dată Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmând să fie un pic mai în vârstă (19 ani) în The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experienţă 100% single player, producătorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lungă din întreaga istorie a studioului Naughty Dog.

The Last of Part II va fi lansat pe 19 iunie 2020, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News