Iată cum arată Biomutant pe console și PC. Rezoluții și framerate-uri pentru toate platformele

Autor: Cosmin Aionita | 17.05.2021
Iată cum arată Biomutant pe console și PC. Rezoluții și framerate-uri pentru toate platformele
Foto: THQ Nordic

THQ Nordic și studioul Experiment 101 au publicat trei clipuri de gameplay pentru jocul action RPG Biomutant, prezentând astfel cum rulează titlul lor pe nu mai puțin de cinci platforme: consolele PlayStation 4 și PlayStation 4 Pro, Xbox One și Xbox One X, precum și pe PC.

Astfel, am aflat că producătorii au preferat să pună accentul pe performanță în dauna rezoluției, cel puțin în cazurile consolelor îmbunătățite PlayStation 4 Pro și Xbox One X. În timp ce consolele standard PlayStation 4 și Xbox One vor ținti rezoluția 1080p cu 30 de cadre pe secundă în Biomutant, PS4 Pro și Xbox One X ar trebui să ofere un framerate dublu (60fps), redat în aceeași rezoluție (1080p).

De asemenea, jocul neavând ediții native pentru noile PlayStation 5 și Xbox Series X|S, va rula în aceeași parametri (1080p/60fps), în mod backwards compatibility, și pe aceste console.

Fără limite pe PC

Nu în ultimul rând, ediția pentru PC a jocului Biomutant este prezentată în clipul de mai jos în rezoluție 4K (3840×2160), la 60 de cadre pe secundă, însă framerate-ul va putea fi împins și la valori mai mari, dacă configurația sistemului o permite. Cerințele de sistem pentru Biomutant sunt disponibile aici.

Alternativ, Biomutant va putea fi jucat și prin intermediul serviciului de cloud streaming NVIDIA GeForce Now.

Biomutant va fi lansat pe 25 mai 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: THQ Nordic YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News